Direktlänk till inlägg 25 april 2007
Inte ett dugg nyttig men väldigt god pasta kommer här. Från Höngs egen sida tror jag.
Fettuccine, spenat och blåmögelost
Ingredienser:
(2 personer)
1 paket Pastella Fettuccine Naturel
1 1/2 dl grädde 13 %,
1 tsk Maizena
75 g Blå Castello
1 riven muskotnöt
100 g färsk babyspenat
Gör så här: Blanda grädde och Maizena i en gryta och låt koka upp. Låt sjuda en stund.
Skär den Blå Castellon i mindre bitar och häll dem i såsen tillsammans med den sköljda spenaten.
Rör om på svag värme tills osten har smält. Smaka av med muskotnöt, salt och peppar.
Vänd ner i nykokt Fettuccine.
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 | 3 | 4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 | 19 | 20 |
21 |
22 |
|||
23 | 24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|