Direktlänk till inlägg 4 november 2007
Väldigt enkelt & väldigt gott: marinerade bönor, pasta och parmesan.
Gör så här:
Ta en burk zetas blandade vita bönor, eller egenkokta av valfri sort.
Marinera dem i limehonung/honung, olivolja, en skvätt äppelcidervinäger och en skvätt citron, hackad salvia, örtsalt och peppar. Låt det hela gojsa i hop sig en bra stund. För lite mer sting passar det utmärkt med chilipulver eller strimlad chilifrukt i!
Koka pasta. Riv över parmesanost och toppa med bönorna. Det blir extra gott om du strösslar över en blandning av rostade frön (tex solros, sesam, linfrön och quinoa), vilka jag härmed utnämner till månadens krydda!
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | ||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 | |||
12 | 13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 |
25 |
|||
26 | 27 |
28 | 29 | 30 | |||||
|