Direktlänk till inlägg 13 januari 2008
Nu måste det vara ganska exakt ett år sen jag startade den här bloggen för det började med tårtan till sonens ettårsdag och nu är det dags för kalas igen!
Det var tårtan som gick till historien som den misslyckade tårtan , fast den blev god ändå.
Idag säger jag så här tårttraditionen lever vidare: passionsmoussen blev för lös, chokladganachen för hård (snarare tryffel) och chokladanslaget stelnade aldrig och blev väl platt....
Fortsättning följer
Hej här kommer en fråga till er med glutenintolerans. Äter ni skrädmjöl? Är det bara vissa sorter av skrädmjöl som funkar, eller går det bra med vilket märke som helst? Jag provbakar just nu med skrädmjöl från Stöpafors kvarn och de mal enb...
Just idag har jag inga nya recept att bjuda på, men några gamla godingar som passar fint till midsommar kan jag nog skaka fram. Först, potatissallad: scrolla ned till nästa inlägg så hittar du den första, med getost och mandel! Mer inspiration till p...
Jag var där. Jag kom in. Det blev en väldigt trevlig upplevelse för oss som hade turen. Redan i kön kunde jag och mitt sällskap konstatera att vi tillhörde det underrepresenterade könet, men stämningen var god, monterpersonalen allt som oftast tillmö...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
5 | 6 |
||||
7 |
8 |
9 | 10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 | 15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 | |||
28 | 29 | 30 |
31 | ||||||
|